Massage

Sportmassage: Deze massage is erop gericht om stijve, verkrampte spieren los te masseren. Tijdens deze stevige massage wordt er door middel van knedingen, strijkingen en fricties de doorbloeding van het spierweefsel verbeterd en worden afvalstoffen afgevoerd. Sportmassage bevordert herstel, voorkomt blessures en draagt bij aan betere prestaties. De spierspanning zal afnemen en de doorbloeding toenemen.

Ontspanningsmassage: Deze massage is gericht om op een prettige manier zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Het bevordert de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd.
Om dit doel te bereiken wordt het lichaam met afwisselende druk gemasseerd door middel van strijkingen, knedingen, kloppingen en fricties.

Hot Stone massage: Deze heerlijke ontspannende massage wordt gegeven met zwarte, warme basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong hebben de stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze warmte lang vast kunnen houden. De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht dei vernieuwende energie geeft.