Massage

Sportmassage: Deze massage is erop gericht om stijve, verkrampte spieren los te masseren. Tijdens deze stevige massage wordt er door middel van knedingen, strijkingen en fricties de doorbloeding van het spierweefsel verbeterd en worden afvalstoffen afgevoerd. Sportmassage bevordert herstel, voorkomt blessures en draagt bij aan betere prestaties. De spierspanning zal afnemen en de doorbloeding toenemen.

Ontspanningsmassage: Deze massage is gericht om op een prettige manier zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Het bevordert de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd.
Om dit doel te bereiken wordt het lichaam met afwisselende druk gemasseerd door middel van strijkingen, knedingen, kloppingen en fricties.

Hot Stone massage: Deze heerlijke ontspannende massage wordt gegeven met zwarte, warme basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong hebben de stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze warmte lang vast kunnen houden. De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht dei vernieuwende energie geeft.

Cupping massage: Deze massage is al duizenden jaren oud. Cupping is het plaatsen van cups op de geoliede huid. Doordat er een vacuum in de cups ontstaat worden  afvalstoffen en bloedstagnaties die in de spieren zijn ontstaan naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden.

Deze diepwerkende massage is vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het maakt verklevingen los,  voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de spieren en de huid.