Lessen

De Body Shape/BBB-training is er op gericht om vooral de contouren van de been-, bil-, en buikspieren maar ook overige spieren te verbeteren. Een Bodyshape les begint met het aanleren van een choreografie van verschillende pasjes om  uit een dit gedeelte de doorbloeding van de spieren te bevorderen en de hartslag te verhogen. Aansluitend volgen er spierversterkende oefeningen waarbij met behulp van klein materiaal verschillende spiergroepen worden getraind.

Body Pump is een programma van Les Mills. De populairste barbell les ter wereld waarbij je alle belangrijkste spiergroepen traint. Bodypump kan het best worden omschreven als fitness op muziek. De oefeningen zorgen voor het resultaat, de muziek voor de motivatie en het plezier. Tijdens de oefeningen wordt er gebruik gemaakt van een barbell, waarvan het gewicht naar eigen kunnen kan worden aangepast. Je zult je figuur, kracht en uithoudingsvermogen aanzienlijk verbeteren. Elke 3 maanden is er een nieuwe release. Zo heb je de tijd om de bewegingen te leren, sterker te worden en prikkel je op tijd je lichaam om hierin te verbeteren.

Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. De training wordt in de buitenlucht gehouden onder leiding van een gediplomeerde ervaren trainer. Tijdens Bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken, hekken en speeltuinen. In een Bootcamp les wordt er regelmatig met tweetallen of in kleine groepjes gewerkt. De oefeningen die gedaan worden kunnen sterk variëren. Conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen worden afgewisseld met krachtoefeningen. Krachtoefeningen worden met je eigen lichaamsgewicht uitgevoert maar, er kunnen ook materialen voor gebruikt worden

Bootwalk is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. De training wordt in de buitenlucht gehouden onder leiding van een gediplomeerde ervaren trainer. Tijdens Bootwalk wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken, hekken en speeltuinen. In een Bootwalk les wordt er regelmatig met tweetallen of in kleine groepjes gewerkt. De oefeningen die gedaan worden kunnen sterk variëren. Krachtoefeningen worden met je eigen lichaamsgewicht uitgevoert maar, er kunnen ook materialen voor gebruikt worden.

Het verschil met Bootcamp is dat er met Bootwalk niet wordt hardgelopen en de oefeningen zijn qua voor meerdere mensen wat toegankelijker.

CCT is een conditionele core training. Core training is het versterken van spieren in je buik, rug en bekkengebied. Deze spieren vormen het korset van je lichaam, zij helpen je bij alle dagelijkse activiteiten. Een sterke core zorgt voor een betere lichaamshouding en vermindert rugklachten en blessures. Een sterke core zal je ook helpen om je andere workouts beter uit te voeren.

CCT is een intensieve les waarin conditie en kracht  oefeningen steeds afgewisselt worden. Snelle bewegingen afgewisselt met core oefeningen. De groep doet allemaal dezelfde oefening zo kun je je h goed focussen op je oefening en je bewegingen verbeteren. Het uiterste uit jezelf halen tijdens deze intensieve interval les.

Na een algemene warming up begint de training. In een korte tijd zoveel mogelijk herhalingen maken met o.a. Kettlebells, Sandbags, Touwen en eigen lichaamsgewicht. Crossworx is het uitvoeren van gevarieerde, functionele bewegingen op een hoge intensiteit. Het uiterste uit jezelf halen en hard trainen op een gezellige manier.

Heb jij behoefte aan meer motivatie en persoonlijke aandacht. Dat kan nu met Small Group Fitness!
Dit houdt in dat je gaat sporten met maximaal 8 personen.Small Group Fitness heeft tot doel om je conditie en uithoudingsvermogen te vergroten en het gehele lichaam te verstevigen.
Je doet een Full Body Workout onder begeiding van één van onze gekwalificeerde personal trainers die jou begeleid naar een hoger niveau! De les duurt 45 min.

Spinning is een effectief fietsprogramma op speciaal daarvoor ontworpen spinningfietsen op muziek. In groepsverband worden er diverse tempo’s gefietst, op opzwepende muziek onder leiding van een instructeur. Doordat de weerstand van de fiets individueel te verstellen is, kunnen getrainde en ongetrainde sporters samen trainen. Spinning les zorgt voor een ongelooflijke calorieverbranding en persoonlijke uitdaging, ongeacht omvang, leeftijd en capaciteit. Daarnaast worden de geestelijke en fysieke kracht opgebouwd.

Yoga Mix is een programma rustgevende work out, die gefocust is op body en mind. Werken aan een perfect evenwicht tussen lichaam en geest. Methodes als yoga, tai chi en pilates zorgen voor een verrassende workout. Door regelmatig aan deze les deel te nemen word je leniger, gewrichten worden soepeler, botten en spieren sterker en je verbetert je lichamelijke coördinatievermogen en je concentratie. 

Zumba is een heerlijke les waarin dansen en plezier voorop staan. Dansbewegingen op wereld- en latin muziek, zoals: Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaetòn, maar ook Flamenco en HipHop. Zumba is geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt, iedere les geeft een feestgevoel. Tijdens de les verbrand je veel calorieen en maak je optimaal gebruik van buik en beenspieren.