Angelique

Angelique

Al jaren hoor ik van mensen dat je buiten moet gaan sporten in plaats van binnen in een sportschool. Nu associeer ik buiten sporten met een rondje hardlopen. Dit heb ik drie zomers lang een kans gegeven, maar het is niets voor mij. Toen eind vorig jaar Lasciva More & Outdoor op mijn pad kwam, was ik nieuwsgierig.

Ik zou aanvankelijk een 10 rittenkaart nemen en ook een 10 rittenkaart bij een binnen sportschool. Maar ik ken mijzelf en een kans geven is ook echt een kans geven. Dus geen 10 rittenkaarten, maar de opdracht er een half jaar lang vol voor te gaan. Binnen een paar weken was het voor mij al duidelijk. Ik zou niet meer naar binnen gaan.

Er is niets mooiers dan het horen van de vogels tijdens een muziekstilte, de schone lucht in te ademen en er is niets leukers dan het uitkiezen van de juiste kleding voor jouw sportmoment. Van bikini tot wintersportkleding, het komt allemaal aan de beurt. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, want die staan voor mij gelijk aan het reizen in een vreemd ver land. Elke ervaring maakt je rijker dan je met geld ooit zal zijn. Dus reis met mij mee. Ik beloof je dat het leuk zal zijn.

Ook beleven?

Meld je aan voor een gratis proefles!